Sofie Schoofs

Dietist

Praktijk leoparts
011 666 111

Hallo,

Even voorstellen: ik ben Sofie Schoofs, erkend diëtiste sinds 2016 en het nieuwste lid van huisartsenpraktijk Leoparts. Mijn passie voor voeding is begonnen uit de jarenlange competitieve zwemsport die ik van kinds af aan uitoefende. Daarnaast ben ik ook graag met voeding bezig en school ik mezelf regelmatig bij met wetenschappelijk onderbouwde cursussen en bijscholingen.

Ik ben eveneens afgestudeerd als leerkracht en diabeteseducator. Momenteel volg ik een opleiding aan de AP Hogeschool om sporters optimaal te kunnen begeleiden.

Vanaf de zomer van 2018 ben ik werkzaam als diëtiste en diabeteseducator in het Heilig hartziekenhuis Mol. Dit geeft me een aantal voordelen. Zo blijf ik op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en inzichten op gebied van gewichtscontrole, over- en ondergewicht. Daarnaast leer ik meer over de cruciale rol die voeding speelt bij specifieke aandoeningen en ziektebeelden.

Wie ben jij? Ben je op zoek naar een gezonde levensstijl zonder streng diëten? Wil je graag voedingsadvies bij een specifieke aandoening? Ben je op zoek naar een coach die jou op weg helpt en kan blijven motiveren? Dan ben je bij mij op het juiste adres. Graag luister ik naar jouw voedingsgewoonten, activiteiten en doelen om samen op zoek te gaan naar een gezond voedingspatroon waar jij jezelf goed bij voelt. Iedereen is immers uniek en vraagt dus een persoonlijke aanpak.

Samen met het team artsen ga ik jou nog beter kunnen begeleiden. Je kan een afspraak bij mij inplannen via het algemene telefoonnummer (011 666 111). Ik ben beschikbaar op woensdag, donderdagavond en zaterdagvoormiddag.

Tot snel!

Meer artsen

Nele Beke
Nele Beke
Huisdokter
Sarah Maes
Sarah Maes
Huisdokter
Rachel Mandungu
Rachel Mandungu
Huisdokter
Koen Meus
Koen Meus
Huisdokter
Christian Stockmans
Christian Stockmans
Huisdokter