Nuttige info
boek snel & gemakkelijk je online afspraak Maak een afspraak
Welkom bij huisartsenpraktijk Leoparts

Op 01/09/2017 hebben wij onze bestaande huisartsenpraktijken gevestigd op de Lommelsesteenweg 124. Net zoals voorheen doen wij ons uiterste best u optimaal bij te staan als huisarts. Bij onze nieuwe praktijk hoort ook een nieuwe website. Wij hopen dat deze een meerwaarde mag worden in het evalueren en verbeteren van onze praktijkorganisatie. Onze website is nog volop in ontwikkeling. De komende weken zullen de nodige aanpassingen volgen.
-- dr. Rachel Mandungu, dr. Nele Beke en dr. Koen Meus

Nuttige info

Globaal Medisch Dossier

Wij zijn geconventioneerde artsen. Dit betekent dat wij de officiële tarieven aanrekenen die de artsenverenigingen en de ziekenfondsen overeengekomen zijn.

Uw huisarts staat in voor het bijhouden en coördineren van uw GMD (Globaal Medisch Dossier). Het GMD bundelt al uw medische gegevens op één plaats. Alle artsen van de praktijk hebben inzage in uw dossier.

Het verzamelen van al uw medische gegevens door één huisartsenpraktijk draagt bij tot een verhoogde kwaliteit van de zorg voor uw gezondheid.

Het goed beheren van een GMD vraagt tijd en werk, ook buiten de uren dat u op raadpleging komt.

Iedereen met een GMD geniet van een vermindering van 30% op het remgeld (uw persoonlijke bijdrage) bij een consultatie. Bij kinderen geniet u zelfs van een volledige terugbetaling bij een consultatie. Het supplement voor de avondraadpleging (€4) wordt voor de houders van een GMD volledig terugbetaald door het ziekenfonds.

Gelieve steeds uw identiteitskaart mee te nemen naar de raadpleging. Voor kinderen vragen wij de kids-ID of ISI + kaart mee te nemen. Bij de huisartsen (Dr. Beke, Mandungu of Meus) kan U steeds met bankkaart betalen, bij de HAIO's (dr. Stockmans of Maes) kan dat enkel contant.

 

Interessante links

www.gezondheidenwetenschap.be