Nuttige info
boek snel & gemakkelijk je online afspraak Maak een afspraak
Welkom bij huisartsenpraktijk Leoparts

Ons team bestaat uit 5 vaste huisartsen en 2 huisartsen in opleiding. 
Wij proberen ten alle tijden een goede continuïteit van zorg te voorzien. Indien U via deze website geen afspraak meer kan vinden maar wel dringend wenst langs te komen, neem dan zeker contact op met ons secretariaat (011 666 111).

Nuttige info

Globaal Medisch Dossier

Wij zijn geconventioneerde artsen. Dit betekent dat wij de officiële tarieven aanrekenen die de artsenverenigingen en de ziekenfondsen overeengekomen zijn.

Uw huisarts staat in voor het bijhouden en coördineren van uw GMD (Globaal Medisch Dossier). Het GMD bundelt al uw medische gegevens op één plaats. Alle artsen van de praktijk hebben inzage in uw dossier.

Het verzamelen van al uw medische gegevens door één huisartsenpraktijk draagt bij tot een verhoogde kwaliteit van de zorg voor uw gezondheid.

Het goed beheren van een GMD vraagt tijd en werk, ook buiten de uren dat u op raadpleging komt.

Iedereen met een GMD geniet van een vermindering van 30% op het remgeld (uw persoonlijke bijdrage) bij een consultatie. Bij kinderen geniet u zelfs van een volledige terugbetaling bij een consultatie. Het supplement voor de avondraadpleging (€4) wordt voor de houders van een GMD volledig terugbetaald door het ziekenfonds.

Gelieve steeds uw identiteitskaart mee te nemen naar de raadpleging. Voor kinderen vragen wij de kids-ID of ISI + kaart mee te nemen. Wij vragen u bij voorkeur elektronisch te betalen.

 Hebt u een arts nodig 's nachts of in het weekend : raadpleeg de huisartsenwachtpost te Beringen (hospitaalstraat 27). Deze is ook telefonisch bereikbaar op 011/ 715 650.

Interessante links

www.gezondheidenwetenschap.be