Raadpleging & huisbezoeken

De onderzoeks- en behandelingsmogelijkheden zijn het grootst in de praktijkruimte. Probeer daarom steeds naar de praktijk te komen. Wij werken enkel na afspraak om de wachttijden te minimaliseren. Indien dit wegens gezondheidsredenen niet mogelijk is, kan er telefonisch een huisbezoek gepland worden. 

Huisbezoeken worden best aangevraagd vóór 10.00 uur. Er kan nooit een exact tijdstip gepland worden voor een huisbezoek. Indien u denkt dat het een dringende situatie betreft, gelieve dit ook zo aan de medewerkers door te geven, wij houden hier uiteraard rekening mee.

Dringende afspraak nodig?

Indien alle afspraken online volzet zijn, maar u toch een dringende afspraak wenst, kan u ons steeds telefonisch bereiken. Het is onze bedoeling ELKE patiënt, voor wie dit nodig is, de dag zelf te onderzoeken. Het is mogelijk dat dit niet kan bij uw huisarts naar voorkeur owv praktische redenen. Elke huisarts kan zo nodig beschikken over uw medisch dossier. 

Gelieve voor een preoperatief onderzoek, verzekerings- en sportonderzoeken twee opeenvolgende afspraken in te boeken. 

 

Coronatest in kader van een reis

Test nodig op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag

1) Bel naar de praktijk voor het maken van een afspraak

 

 

Test nodig op vrijdag, zaterdag, zondag => Test laten afnemen in Pelt

1) Stuur een mail of bel tijdens de belmomenten met uw gegevens (naam, geboortedatum, datum van vertrek) naar secretariaatleoparts1@gmail.com. Zo kunnen wij een code voor u aanmaken om de test in te boeken. Wij sturen u de code door binnen de 3 werkdagen.

2) Surf naar info-coronavirus.be => alles over corona à testen op het coronavirus => 5. Hoe maak ik een afspraak voor mijn test => https://testcovid.doclr.be/#!/flow

3) Heeft u een activatiecode ‘Ja’, bent u symptomatisch ‘Nee’

4) Kies een staalnamepost => Overpelt – Coronapost Noord-Limburg => Boek een staalafname

5) Activatiecode invullen

6) Afspraak boeken 7) De resultaten kunt u raadplegen op www.mijngezondheid.be